Laotoodetele tarneaeg 1–2 tööpäeva. Tasuta transport üle Eesti!

Laud, mis kasvab koos lapsega

Seisulaud ehk reguleeritava kõrgusega laud on ideaalne koju, kus kasvavad lapsed.

Kaalukaim eelis “tavalise” laua ees on veenev - kõrgust saab vastavalt vajadusele millimeetrise täpsusega timmida, mis tagab, et reguleeritav laud on lapse jaoks ergonoomiline igal ajahetkel kuni täiskasvanueani välja.

Reguleeritav kirjutuslaud lapsele

Kui kasvab laps, ''kasvab'' ka laud

Seisulaua madalaim kõrgus on madalam (ca 65 cm) kui standardsel kirjutuslaual (ca 75 cm), mis tähendab, et selle ees saab toimetada juba ka väike koolilaps (tule Tallinnasse meie showroom’i proovima). Mida pikemaks laps sirgub, seda kõrgemale saab reguleeritava kirjutuslaua tõsta. Puudub vajadus aja jooksul lauda vahetada.

Meie seisulaudade tõstemehhanism on väga vastupidav ja peab kenasti vastu ka laste uudishimulikele ja nobedatele näppudele, kelle jaoks on juhtpult väga ahvatlev.

Sobilik igas vanuses lapsele

Mäludega juhtkonsool võimaldab salvestada kõrgused, mille juures on lapsel kõige mõnusam istudes või seistes koolitöid kribada, joonistada või meisterdada. Reguleeritav kirjutuslaud võimaldab kordamööda ühe laua ääres õppida nii 6-aastasel koolieelikul kui 15-aastasel noorukil, tagades sealjuures mõlemal juhul kasvavat keha toetava ergonoomilise istumis- või seismisasendi.

Eluterved harjumused kogu eluks

Seisulaud on leebe moodus õpetada lapsele oma keha liikumisvajadust märkama ja vastavalt reageerima - kui tundub, et mõte uitab või alakeha veidi kange, saab hoopis seistes kergemaid koolitöid nuputada. Oma keha eest hoolitsemine ja sirutamine on väärtus, mis loob baasi eluterveteks harjumusteks kogu eluks. Sirutamine on üks lihtsamaid viise keha eest hoolitsemiseks ning samas annab impulsi, et füüsiline heaolu on mõnus!

Lapsevanemana oled kindlasti tuttav, et sõnad ei ole niivõrd efektiivsed kui eeskuju ja kui seisulaud juba koju tuuakse, siis on see hea viis anda edasi sõnum: “Enda keha eest hoolitsemine ja füüsiline aktiivsus on oluline ning me oleme valmis seda toetama. Kui sina tunned end hästi, tunnen ka mina end hästi!”

Laps rõõmus = lapsevanem rõõmus

Elektriliselt reguleeritav laud ei ole kulu vaid investeering. Investeering füüsilisse ja vaimsesse heaolusse, sest päeva lõpuks on kogu pere rõõmsam, kui laps tunneb end oma kehas hästi ja koolitööd saavad kenasti tehtud. Kui tähelepanu on teravam, keha tugev ja hoitud, on koostöövalmidus hoopis teine tera.

Pikaajaline investeering

Laps ei pruugi küll sellise investeeringu väärtust praegu veel sinu ootusele ja panusele vastavalt hinnata, kuid on selle eest hilisemas tulevikus kindlasti väga tänulik.

Ja kui laps on koolis või mängib õues, siis ehk saad isegi seda vinget lauda oma töölauana kasutada.